Massage Behandelingen

Stoelmassage

De behandeling wordt uitgevoerd op een hiervoor ontwikkelde massagestoel. Bij deze massage hoeft u niet uit te kleden. De specifieke technieken die gebruikt worden tijdens de stoelmassage stimuleren de doorbloeding van het weefsel.

Stoelmassage werkt zowel preventief als gericht op herstel. De stoelmassage is bijzonder aangenaam om te ondergaan en erg ontspannend.

Stoelmassage helpt bij klachten als:

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage is gericht op reflexzone gebieden en wordt met ontspannende massage technieken gegeven.

Wanneer een orgaan of een deel van je lichaam niet helemaal goed functioneert, zie je het terug in de voeten. Wanneer de doorstroming van je energie blokkeert, ontstaan er pijnlijke plekken in de voet. Door minder goede doorbloeding kunnen afvalstoffen moeilijker worden afgevoerd en voedingsstoffen moeilijker worden aangevoerd

Voetreflexmassage helpt bij klachten als:

Cupping massage en therapie

Cupping is het vacuüm trekken van de bindweefsel en heeft een krachtige werking.

Het stimuleert:

Het helpt bij klachten als:

Na een cupping massage zijn vaak rode plekken of strepen op de huid te zien. Afhankelijk van de verkleving van de bindweefsel zullen ze lichtrood tot donkerrood uitzien. Na enkele dagen of weken zal het verdwijnen. Hoe dieper de kleuren des te beter de gifstoffen aan de oppervlakte komen. Nu kan het lichaam weer optimaal voedingsstoffen opnemen en afvalstoffen afvoeren.

Cosmetische Cupping Gezicht en Cellulite (strakke en elastische huid)

Cosmetische cupping is een intensieve en effectieve gezichtsbehandeling.

Het herstelt en verhoogt de kwaliteit van de huid. Door masseren met siliconen cups wordt het huid lichtjes vacuüm getrokken en gemasseerd. Hierdoor bevordert de elastine en collageen waardoor je een veerkrachtige huid krijgt. Het is tevens een mooie manier om dagelijkse stress te verminderen.

De effecten van cupping omvatten het volgende:

Op gezicht en hals:

Het vermindert:

Bij Cellulite:

Effecten van cupping massage bij cellilute

Een goede doorbloeding geneest het lichaam!